Copyright ©

SA Brands, Reklambyrå Halmstad

Boka online

Mina behandlingar

EXUVIANCE

NIMUE

ESSE

MARIA ÅKERBERG

Dr. Belter

UNIVERSKIN

 

 

 

Den lätta vägen till ett frisk och attraktivt utseende för män och kvinnor.

Nu kan du även beställa dina produkter online.

Kontakta oss för att veta mer om hur du skall gå tillväga!

 

 

Över 40 års forskning och klinisk erfarenhet ligger till grund för utvecklingen av de avancerade hudvårdsprodukterna från Exuviance. Än idag ligger forskningen bakom Exuviance i framkant. Exuviance är speciellt stolt över sin kliniska historia och framträdande position i den professionella hudvårdsbranschen. Passionen och visionen hos företagets grundare är den drivande kraften bakom existensen av och framgången för Exuviance.

 

 

Pionjärer inom hudvård!

Dr Eugene Van Scott dr Ruey Yu ExuvianceExuviance är avancerad hudvård från de läkare

som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) - en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna.

 

LÄS MER >>

Exuviance är en verksamhet med medicinsk grund. Företaget ligger i Princeton, New Jersey och har en ledande position inom utveckling och marknadsföring av olika sammansättningar som innehåller AHA.

 

 

 

 

Som den främsta ledaren inom hudvårdsbranschen är Nimue välkända för sin överlägsna förståelse för huden och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd.

 

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, spetsteknologiska antioxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

 

LÄS MER>>

 

 

 

 

 

 

Esse Organic Skincare producerar banbrytande, certifierade ekologiska produkter för hudvårdsmarknaden.

 

Varumärket fokuserar på att verka effektivt. Kunder förväntar sig mycket goda resultat. Vi ser inga behov av att använda kemikalier för att förbättra hudens kvalitet – naturen ger oss alla ämnen som vi behöver.

 

LÄS MER>>

 

www.dermanord.se

 

 

HISTORIA

Maria Åkerberg hade tänkt öppna en hudvårdssalong och till den behövdes produkter. Men det visade sig helt omöjligt att hitta en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Utifrån egna behov tog Maria fram ett antal produkter som med tiden blivit en hel serie.

 

Sedan 1995 har hon arbetat på att få ut budskapet om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning. På den tiden var det inte lag på innehållsdeklaration. Men eftersom Maria själv inte bara ville tro, utan veta vad hon använde på sin hud, så tänkte hon att det måste finnas fler som tänker så. Det fanns det då och det finns det nu.

Här finns nu de produkter som Maria letade efter; riktig hudvård!

 

 

AFFÄRSIDÉ

Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom DERMANORD. Företaget erbjuder helt naturliga produkter med ekologiskt innehåll.

 

Affärsidén har sedan starten varit att med fullständig innehållsdeklaration tillverka så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt. I själva affärsidén ingår också att göra konsumenterna mer kritiska genom ökad kunskap. Det skall finnas information om samtliga ingående ingredienser.

 

Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen.

 

 

 

MEDLEMSKAP

NOC (branschorganisation för naturliga, ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter)

Scancos (Scandinavian Society of Cosmetic Chemists)

Svenska Kemistsamfundet

IFSCC(International Federation Societies of Cosmetic Chemists)

SHR (Svenska Hudterapeuters Riksorganisation)

Apotekarsocieteten

FTI

SGÅ

Västsvenska Handelskammaren

KTF (Kemisk-Tekniska Leverantörförbundet)

 

Dr. Belter är ett professionellt hudvårdsmärke med effektiva resultatinriktade produkter tillverkade av förstklassiga naturliga råvaror och avancerade aktiva ämnen. Dr. Belters exklusiva hudvårdskoncept möter behovet hos den moderna människan som vill ha synbara effekt – men samtidigt konsumera ekologiskt och naturligt.

 

Läs gärna mer här:  www.belter-cosmetic.com/english/dbc.html

 

 

Resultatinriktad hudvård genom effektivt naturligt innehåll och biokemisk forskning.

95-100% naturligt innehåll.

Fritt från mineraloljor, silikoner och parabener.

Inga kemiska färgämnen, parfymer eller konserveringsmedel.

Dermatologiskt testat.

Stor andel ekologiskt innehåll.

Se GreenTec Concept

Universkins revolutionerande hudvårdskoncept introducerar produkter som skräddarsys för att tillgodose dina unika behov. Genom att noggrant välja lämpliga aktiva ämnen kan specifika hudproblem få rätt behandling.

 

Universkin har som målsättning att försöka ge läkare nya verktyg för att skapa skräddarsydda hudvårdsprodukter för bästa möjliga resultat.

Produkter

Om mig

NYHET